VÅR HISTORIA 


DALFESTIVALEN

Tre musikälskare i Dalsjöfors drömde om att anordna en festival i Folkets park. Det ledde till den första dalfestivalen i Dalsjöfors 2022. Festivalen startade för att främja musiklivet och värna om Folkets Park i Dalsjöfors som samlingspunkt. Folkets park i Dalsjöfors, som stod färdig 1912, är en historisk plats. Att förlägga Dalfestivalen här var en självklarhet! 

Musiken står i fokus på festivalen, men den handlar också om mat, konst och hantverksöl. 


Nästa Dalfestival går av stapeln 24 augusti 2024. 


ARTISTER 2023

Daniel Norgren'

Fou Parle

Tomma Intet

Mögel

Iguana Party

Orkan

Det blev Handgemäng

Lilla Krogen Band


ARTISTER 2022

Bullet

Supersuckers

Katthem

Blues Escape ft. Johanna Lillvik

Råttorna

SuperEgo 

DisfiguratorPRAKTISK INFORMATION 2024


PARKERING

I mån av plats finns parkering vid badplatsen som ligger mittemot Folkets Park i Dalsjöfors.

Har du husbil - kom tidigt om du vill ha plats. Allmänna toaletter finns vid badplatsen. När det är fullt finns fler parkeringar vid gårdsbutiken / jordgubbsplockningen Skenstaboa. (Följ skyltar; ca 800 meters gångväg från parken)


HUSBILAR

Husbilar är välkomna på Skenstaboas parkering. Ni får gärna sova där men det finns ingen möjlighet till eluttag eller annan service. Köp gärna en syltburk i deras gårdsbutik, de stänger

kl 13.00.


BUSS

Buss 159 går från Borås Resecentrum (tåg- och busstation) direkt till ändhållplatsen Folkets Park i Dalsjöfors. När festivalen stänger 00.00 har ni en halvtimma på er att dansa, mingla och hitta era vänner innan bussen går tillbaka till Borås Resecentrum 00.30. Det går även bussar tillbaka till Borås kl 01.50 och 03.20 men då rekommenderar vi taxi för det är ju inte

så kul att stå i ösregnet på en busshållplats mitt i skogen när en bara vill hem. Eller så är ni unga och tycker att kvällen bara börjat.
Taxi t.ex. 033-127070, 033-123123.


ÖPPET

Vi öppnar kl 16.00 och stänger kl 00.00. 

18 års åldersgräns.


MAT OCH DRYCK

Vi säljer flera olika maträtter (bl.a. världens godaste tunnbrödrullar) och veganska och glutenfria alternativ. Förutom bar med öl, cider och vin (och glutenfri öl) har vi kaffe, läsk och alkoholfri öl. Spännande öl från Dalsjöfors mikrobryggeri Proton Brewery utlovas; bl.a. festivalens egen ale Lilla Flåset som är döpt efter den hoprullade trasmattan i Staffan Westerbergs program “Lillstrumpa och Syster Yster på villovägar”.


BOENDE

Missa inte Best Western Plus Hotels erbjudande: om ni bokar via dem på telefon eller deras hemsida och uppger “Dalfestivalen 2024” får ni 10 % rabatt på boende 24 augusti. Övriga boenden i Dalsjöfors är vandrarhemmet “Stop At The Cross”.


I Borås:

Regementsstadens vandrarhem

Hotell Solhem Park

Quality Hotell Grand

Comfort Hotell Jazz

CentRum Turistlogi vandrarhem

Skandia Plaza Borås

Lages Motel

Borås Camping


BILJETTER

Köp via länk till Tickster alt gå till Pustervik Biljettkassa i Göteborg om du vill ha en biljett i

handen.


24 augusti 2024


Kommer festivalen tillbaka igen!